Omituisten ompelijoiden huhtikuun tekeleestä tulli hieman outo. Tehtävässä oli käytettävä tiettyjä värejä ja jossain kohtaa työtä piti käyttää chenille-tekniikkaa. Minulla värit ovat pääasiassa väärät ja chenillen teko-ohjeetkin jäi lukematta.

1240940351_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En jaksanut tehdä muille kukille varsia enkä lehtiä. Vähän jäi torsoksi. Laitoin tuon ruskean kankaan alle keltaisia, vihreitä ja sinisiä kankaita useamman kerroksen. Ompelin koneella niitä viivoja, joiden välistä saksilla leikkelin aluskankaita esiin. Ruskean kankaan leikkasin mahdollisimman hyvin pois ompeleen molemmilta puolilta. Pesin koko höskän käsin ja tämmöinen siitä tuli. Taustakangas, joka yllätyksekseni säilyi ehjänä, on farkkukangasta.

Minusta oli kiva "oppia" uusi tekniikka. Joskus voisi tehdä jotain järkevää tuolla tekniikalla. Se työ täytyisi sitten suunnitella huolella ja luulen, että chenilleleikkurista olisi hyötyä. Olen nähnyt sellaisen. Kangasvalinnatkin varmasti vaikuttavat  lopputulokseen. Trikoo saattaisi täysvinoon käytettynä olla aika hyvä.