Juhannus meni mökkeillessä ja aattona tapahtui juhannuksen ihme. Tihkusade loppui yht´äkkiä ja harmaa taivas antoi tietä auringolle! Meillä on aina koko saaren yhteiset geimit ja on paljon kivaempaa, kun ei sada. No kokkolupa irtosi helposti. Se jopa syttyi, vaikka oli sateen kastelemista puista kasattu. Ja hienosti paloi.

Ennen jussia ehdin tehdä pari ompelusta. Maija kertoi edellisen postaukseni kommenteissa, että hän on tehnyt hieman samoilijan repun tyylisiä viinipullopussukoita. Sellaista piti tietenkin kokeilla.

1245670295_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kangas on ikivanhaa, vaikka sainkin sen hiljakkoin mummoni siskolta. Tuommoista retrokuosia. Pussissa on välissä puuvillavanu ja vuorina käsityöpuuvilla. Napit ovat koristeena. Tämä on pitkä ja laiha kuin Nissilän kissa. Se meni lahjaksi ja sisällä oli pitkä ja laiha apteekkarin pullo. Niin kuin Maija kommentissaan kertoi, ei tuota muuhun voi käyttääkään. Vaikea olisi tavaroita kaivella noin syvästä kaivosta.

Kuten tavallista, kun teen jonkin yhden jutun, haluan yleensä tehdä useamman. Mutta en kovin montaa. No vasikkataulun tekeminen oli niin kivaa, että tein toisenkin.

1245671240_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245672022_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hieman erilainen tästä tuli. Rantakiviä, veneet ja lateraalimerkit ainakin on lisäystä edelliseen. Vapaalla konekirjailulla kirjoitin mereen saaren koordinaatit ja reunoille, tuohon vihreään osaan kirjoitin myös jonkun lauseen. Saatan tehdä muutaman lisää. Tämä meni lahjaksi myös.

Valtavan paljon olisi tekemisiä, osa keskeneräisiä, osaa ei aloitettukaan. Tuntuu vaan nyt siltä, että en ehdi tehdä mitään. Mökkinaapurin veneeseen aion kyllä verhot ommella jo huomenna. Perjantaina aamulla sitten startataan naisporukalla kohti Savonlinnan Old Timers koristurnausta. Tänään meillä oli viimeiset treenit ja tuntui välillä, että kunto loppuu kesken. Kuinkahan sitä jaksaa perjantaina pelata kaksi peliä lähes putkeen? Ja lauantaina aamupäivällä toiset kaksi. Sen jälkeen alkaa loma! Unelma-kerhosta tuli tänään Uutta perinteisesti kirjoen -kirja. En ole mikään kirjontaihminen, mutta kirjan esittelyn katasottuani päätin tilata sen. Kohta voisi heittäytyä sänkyyn selailemaan sitä. Toisaalta tekisi mieli säästää se lomalle.