Marli oli tehnyt serveteistä joulukortteja ja niitä kommentoidessani hämmästelin, että serveteistäkin voi tehdä kortteja. Eipä mennyt kuin muutama päivä, kun sain häneltä paketin, jossa oli servettejä, pala liimaharsoa ja hyvät kirjalliset ohjeet.

DSC_1465.JPG

Mukana oli myös kaksi Marlin tekemää kaunista korttia. Niihin oli servetin lisäksi laitettu hilettä (en oikein tunne näitä askartelutarvikkeita), liimattavia kirjaimia, timantteja ja kuvioita. Enkelikortin kuva on leikattu jollain laitteella tuollaiseksi piparkakkureunaiseksi. Kortit ovat tosi kauniit.

DSC_1466.JPG

Eilen illalla sitten kokeilin servettikorttien tekoa. Vähän jännitti, että palaako ne servetit kun liimaharsoa niihin silitän kiinni. Samoin epäilytti, saanko liimaharson paperin irti niin, ettei servetti repeä. Kaikki onnistui ihan hyvin. Minulla ei ole noita lisäkoristuksia, leimoja eikä muita hienouksia, mutta ihan kelpo kortit sain aikaiseksi. Pidän noista revityistä reunoista.

DSC_1463.JPG

Ja muutaman pakettikortin tein myös.

DSC_1469.JPG

Korttipohjatkin sain Marlilta ja siinä paketissa tuli myös ihana lasitonttu, joka pääsi heti keikkumaan ikkunaan. Kiitos Marli ohjeesta,tykötarpeista ja tontusta.

DSC_1470.JPG

Nämä kortit valmistuvat paljon nopeammin kuin kangaskortit. Oli hyvä oppia tällainenkin tekniikka. Jos joskus nopeasti tarvitsee kortin, niin servetit pöytään ja silittelemään. Nyt on joulukortit luultavasti tältä vuodelta tullut tehdyksi, paitsi pakettikortteja voisi vielä tehdä. Eilen tein muutaman kangaskortinkin, mutta en niitä jaksanut kuvata. Niin ja lauantaina mennään synttäreille ja täytyyhän sankarille korttikin viedä.