Jihuu! Onnistuin eilen illalla laittamaan tämän Tiian hienon sivupohjan. Luin ohjeet tarkasti ja ymmärsin kaiken, kunes heräsin.Meinasin lopettaa heti alkuunsa koko homman, kun näin millainen ritirimpsu pitää kirjoittaa, mutta onneksi tajusin, että voinhan kopioida sen suroaan. Tämmöistä tämä, kun ei ole ammattilainen. Olin niin iloinen, etten taas huomannut mennä nukkumaankaan. Ja sen huomasi aamulla, väsytti niin vietävästi. Töihin menin onneksi vasta puolilta päivin.

Illalla oli taas peli, jonka me jälleen hävittiin. Olisin sopinut äidiksi jokaiselle vastustajalle. Itse asiassa vastustajat tyttären ikäluokkaa. Olivat lopettaneet tavallaan pelaamisen ja sitten laittaneet oman joukkueen pystyyn. No onneksi nämä ylivoimaiset nousevat seuraavaan divariin. Me vaan pysytään alimmassa, ja hyvä niin. Keskiviikkonakin on peli. Apua.

Haluaisin lunta. Joulukadun avajaiset oli tänään, eikä se näyttänyt miltään, kun ei ole lunta. Tosin en tietenkään ollut paikan päällä katsomassa, näin vaan telkasta. Ja tulishan siitä lumesta valoisuutta. Toisaalta minulle sopisi ihan hyvin kyllä auringon valokin.

Parasta tänään oli töissä mukavat asiakkaat ja se, että tämä sivupohja on vieläkin tallella!