Kovin on mennyt laiskaksi tuo ompelupuoli. Sukkia on tullut neulottua, niihin on oikein himo! Pari patalappua sentään on tullut valmiiksi. Tällä kertaa täytyi tehdä pullon muotoisia, koska ne menivät palkinnoiksi viime lauantain pullo-bileiden tietokilpailuun.

1931630.jpg

1931640.jpg

Molempiin on alas kirjailtu käsin pullo & pantti oy, joka on meidän kuvitteellinen firma. Sen juhlia lauantaina vietettiin mökillä ihanassa ilmassa. Ruskea pullo on Remu Marttia ja vihreästä näkeekin lukea tekstin. Afrikkailaisen neitosen olen kirjonut koneella ihan vapaasti, samoin tekstit.

Ukon silmän kanssa tuli hieman takapakkia. Viime keskiviikkona oli tikinpoisto, jossa kävikin ilmi, että yksi tikki oli ollut luomen alla hieman lenkillä. Tämä oli sitten aiheuttanut 6 mm haavan silmän pintaan. Silmätipat vaihdettiin uusiksi ja niitä nyt tiputellaan 4 kertaa päivässä, lisäksi tuli kipulääkitys kahdesti päivässä. Huomenna on jälleen tarkastus ja ainakin minusta näyttää siltä, että haava on lähtenyt paranemaan.

1931660.jpg

Tässäpä Ukko hymyillen katselee joessa uivia sorsia. 

Samalla kävelyreissulla joen toisella puolen meni toistakymmentä ratsastajaa. Upean näköistä, kun hevoset ratsastajineen menivät peräkkäin. Ihan tuli semmoinen villin lännen tunnelma.

1931673.jpg

Lisäksi muutama kaunis syksyinen puu.

1931710.jpg

1931716.jpg

1931689.jpg

Rakastan syksyä!

Kaikkia sen värejä ja tuoksuja,

hämäriä iltoja, tähtitaivasta ja  kuutamoa.

Kirpeitä aamuja ja usvaisia iltoja.

Olen syysihminen.

Edit 30.9.2008.

Kiitos kaikille kommenteista ja Ukko kiittää kaikkia häntä "rapsuttaneita". Tuohon syksyn ylistykseen lisättäköön, että olen syntynyt syyskuussa ja asun Syystiellä, vaikka talon virallinen osoite on ihan muuta. Myös tytär on syyskuun lapsia ja mies lokakuun poikia.