Viimeksi tilkkukurssilla jatkettiin kesken jääneitä farkkuompeluksia. Minun farkkujututhan oli jo valmiit. Keräilin muiden roskakasasta farkkusaumoja ja muita roippeita ja ajttelin tehdä niistä kortin tai jotain, ei ollut mitään tarkkaa suunnitelmaa. Ompelin riekaleita pohjakankaalle. Sain ihan luvan ottaa roippeet itselleni. Kotona suurensin pohjakankaan kokoa ja jatkoin tätä aivotonta ompelua. Pikkuhiljaa suunnitelma kirkastui ja pikkulaukku alkoi muotoutua.

DSC_1644.JPG

En tehnyt tätä itselleni! En tosiaankaan. Laukku sopii risaisissa farkuissa hiihtelevälle prinsessalle.  Laukku on ulkopuolelta aika risasen näköinen. Suikaleet on ommeltu vapaalla konetikkauksella pohjakankaan päälle, vähän niinkuin miten sattuu. Suikaleita en mitenkään siistinyt, vaan kaikki roikkuvat langat ja purkautuneet reunat saivat jäädä paikalleen. Laukun yläreunassa kulkee mieheni farkkujen vyötärökaitaletta ja lopusta kaitaleesta sain sangat, kun avasin ja leikkasin sen halki ja ompelin kaksinkerroin, vai oliko kolmin.

k%C3%A4sity%C3%B6t7.jpg

Jos laukussa on jotain vähän siistimpää, se löytyy sisäpuolelta. Vuori taskuineen on tehty lahjoituskankaasta. Vetoketjukin on ystävältä saatu. 

DSC_1645.JPG