Näin Blokkisiskojen Marittan tilanneen ihanan It´s Quilting Cats and Dogs-kirjan ja ihan mielenkiinnosta selailin ulkomaisia nettikirjakauppoja ja kuinka ollakaan, halpa hinta houkutti niin että tilasin kirjan. Siinä on paljon kaikkea sellaista, jota voi käyttää tilkkutöihin sellaisenaan tai sovellella itselleen sopivammiksi.

DSC_2405.JPG

Kirjan innostamana tein tämän päivän joulukalenteriin joulukorttipussukan, kun lupasin olla laittamatta yhtäkään joulukorttia enää tänne kalenteriin. Tällaista kirjasta ei löydy, ihan omasta päästä keksin säilytyslokerikon, eikä tuo koirakaan ole suoraan kirjasta, mutta inspiraatio kylläkin on suoraan kirjasta.

DSC_2402.JPG

Pussukka roikkuu seinällä ja sinne on helppo sujauttaa kortit.

DSC_2403.JPG

Meillä Ukko-koira noutaa mielellään postin, joten koira kortti suussa oli ihan ehdoton valinta tähän koristeeksi. Koira on aplikoitu pellavakankaalle ja sydämet kiinnitetty liimaharsolla. Kun joulu on ohi, pussukan voi sulkea ja laittaa laatikon pohjalle kortteineen. Sieltä voi sitten seuraavana joulunalusaikana katsella, keitä ainakin on syytä muistaa, edes kortilla.

DSC_2401.JPG