tässä lintupatsaan kotipaikkaa koskevassa arvaus/tietäminen-kisassa.

IMG_3433.JPG

Vain yksi oli tiennyt, että pikkulintu kyyhöttää Jyväskylässä kävelykadun reunalla lähes roskiksen alla. Ainoa oikean paikan tiennyt oli oma tytär. Tässä kävi niin hassusti, että hän on kuvan ottaja. En huomannut rajata häntä pois kisasta, mutta muita oikeita vastauksiahan ei ollut, jotan tuo minun moka ei haittaa. Kävimme Jyväskylässä ja itselläni ei sillä kävelyreisulla ollut kameraa mukana ja pyysin häntä kuvaaman linnun. Palkinnosta puheen ollen, tytär ilmoitti, että kortti, jonka hänelle lähetin muista syistä, riitti palkinnoksi.Vähällä pääsin tässä kisassa.

DSC_1838.JPG

DSC_1839.JPG

Jyväskylän visiitti oli melko lyhyt. Menimme sunnuntaina ja Käsityömuseokin oli jo kiinni, mikä minua harmitti kovasti. Kävelimme hieman sinne ja tänne, yövyimme hotellissa ja maanantaiaamuna tytär kävi yliopiston haastattelussa, joka oli tämän reissun tarkoitus. Sen jälkeen lähdimmekin ajelemaan kotia kohden. Poikkesimme heti alkumatkalla kahvilla Naissaaressa ja katsastimme Puttipajan. Kaunis paikka tämä naissaari. Seuraava pysähdys oli äidin luona Hollolassa.

Tästä kuvasta voi päätellä minne tänään lähdetään!

DSC_1686.JPG

DSC_1687.JPG

DSC_1688.JPG

Näitä avainperämökkejä tein jo aikaa sitten, olivat unohtuneet tuonne albuumin perille.

Ja jos asiat olisivat toisin, meillä olisi tyttären kandijuhlat. Ehkä miehen kanssa mökillä korkataan kuoharipullo juhlan kunniaksi. Tytär on muilla mailla ja lähtee toiselle mantereelle kesätöihin, joten juhlat siirtyvät hamaan tulevaisuuteen. Onnittelut kaikille valmistuneille, koulunsa päättäneille ja heidän vanhemmilleen!