Maailma on ihmeitä täynnä, kuten tämä minun "Iisakin kirkon" valmistuminen. Valmista piti olla jo keväällä, mutta en vaan saanut tartuttua puikkoihin.

DSC_1328.JPG

DSC_1330.JPG

Noin, siinä todistusaineistoa. Olin kyllä niin onnellinen eilen illalla, kun sain viimeisenkin napin ommeltua paikoilleen. Tykkään takista kovasti ja on syytäkin. Niin kauan siihen on tuhraantunut aikaa. Tämän tekemiseen liittyi kilpailu, jossa piti arvata kuinka monta tuntia minulta menee tämän tekemiseen. Näpsäkkä neuloja olisi tehnyt paljon nopeammin, mutta välillä täytyi purkaa ja tehdä uudelleen. Sekin aika laskettiin mukaan.

DSC_1331.JPG

Nappeja etsin monesta paikasta (se aika ei ole mukana!) ja lopulta löytyi mieluisat. Ajastimena käytin tätä keittiökelloa. Vihdoinkin se pääsee omalle paikalleen jääkaapin oveen. Sen sijaisena toiminut tyttären ajastin saa siirtyä kaappiin. Arvauksia oli parisenkymmentä ja ihan tasan oikein ei yksikään. Aikaa minulta kului 60 tuntia ja 15 minuuttia. Itse olin ajatellut, että varmaan ainakin 80 tuntia menee, ellei 100. Aika lähelle tuota oikeaa aikaa oli arvannut monikin, mutta lähimmäksi osui Pitsisukka 61 tunnin arvauksella.

Onnittelut Pitsisukalle! Palkinnon lähetän heti, kun keksin mikä se olisi. Ainakaan sen valmistamiseen ei tule menemään näin kauaa aikaa ; D Niin, ja koska Pitsisukka osui noin lähelle arvauksellaan, aion vastaisuudessa käydä häneltä aina kysymässä miten kauan minkäkin tekeminen kestää.

Kiitokset kaikille mukana olleille ja muuten vaan kommentoineille!