Laitanpa nyt nämä kauraelikotkin tänne, kun kerran onnistui tuo kuvien siirto kamerasta koneelle. Olen monta päivää raivonnut tälle masiinalle, kun se on hidas ja uppiniskainen. Tänään sitten monen siirtoyrityksen jälkeen aloin suunnitella uuden koneen ostoa mitä pikimmiten, ehkä jo huomenna. Päätin kuitenkin vielä kokeilla kerran ja kas vain, koneeni heräsi horroksesta ja imuroi kuvat ihan kiltisti.

Viimeviikolla tein ystävän tilauksesta tuon kauraketun ja jotenkin teki mieli tehdä Pääsiäis pupu.

Kettu lähti jo torstaina maailmalle,  mutta pupu jäi meille. Onneksi se ei tarvitse mitään hoitoa eikä ole yhtä ikävä tyyppi kuin nuo citykanit.

Muuten vähän aikaa sitten tuossa vähän matkan päässä oli kettu saanut rusakon kiinni ja huonostihan sille pitkäkorvalle kävi. Öisin kettu kävi aterialla ja päivisin varikset ja haukat kunnes joku korjasi raadon pois. Näin minä pari päivää sitten kamalan katutappelunkin. Kaksi urosfasaania otti mittaa toisistaan oikein kunnolla. Höyhenet lenteli eikä edes Ukon läsnäolo tehnyt mitään vaikutusta. Halusin ottaa niitä höyheniä itselleni maasta ja jouduin jalalla työntämään tappelupukareita kauemmas höyhenten päältä. Siirtyivät, mutta eivät keskeyttäneet hommaansa. Aika riehakkaita poikia. Näin myös joutsenauran viimeviikolla. Olin heti kevätfiiliksissä, mutta ne katosi lauantaina, kun pamahti kamala lumisade, joka illalla muuttui rännäksi. Olin koko päivän töissä, eikä siletä nähnyt ulos, mutta kotiin lähtiessä täytyikin kaivella autoa lumen alta. Onneksi se oli niin märkää, että sulaa varmaan pois nopeasti, etenkin, jos aurinko viitsisi esiintyä reilusti.