No jo on jouluista päästy ja huomisiin bileisiin on jo tarjoilut hyvässä mallissa. Esittelin tyttärelle Jouluna servettikorttitekniikkaa ja hän innostui sitä kokeilemaan. Hän hieman teki syvyyttä kuviin mustalla tussilla rajaillen kuvia.

DSC_1501.JPG

DSC_1504.JPG

Yläpuolen kortti meni hänen serkulleen, joka sai tänään tyttövauvan, joten vuodesta tulee varmasti jännittävä.

DSC_1505.JPG

Sain joululahjaksi mm. porakoneen. Viime kesä menikin hieman pilalle, kun oma kone ei toiminut ja täytyi koko ajan lainailla naapureilta. En kyllä käsitä, mihin sitä masiinaa aina niin paljon tarvitsen, mutta paljon kuitenkin ruuveja tuli laiteltua. Nyt minut voi hälyttää aina, jos tarvitaan ruuvausta tai porausta.

DSC_1511.JPG

Saimme tyttäreltä hienon sarjakuva-albumin, jonka hän oli itse tehnyt. Ihan luvalla laitan muutaman kuvan. Albumi on tosi hienosti tehty. Hän on taitava piirtämään ja tekstit ovat nasevia.

DSC_1516.JPG

sekalaista2.jpg

DSC_1517.JPG

DSC_1518.JPG

DSC_1519.JPG

DSC_1520.JPG

DSC_1521.JPG

Saa nähdä käykö näin. Keväällä tulee kolme vuotta täyteen Ruotsissa opiskelujen parissa ja valmistuminen häämöttää.

Joulupäivänä oli hieman poltetta käsitöiden pariin ja illansuussa virkkasin pesukintaan kala- ja pellavalangasta. Se on aika kamala, haisi pellavalle tai jollekin oudolle, kun koekäytin sitä.

DSC_1509.JPG

Seuraavana yönä näin unta, että seurasin kun joku ompeli koneella suoraa. Ihastelin tikkiä, se oli jotenkin ennenkuulumattoman hienoa. Unesta huolimatta en ole ompelukoneeseen koskenut. Pipon tein yhtenä iltana, mutta en ole sitä kuvannut. Kaulaliinaa aloin neuloa Noroista, jotka on pari vuotta marinoituneet kaapissa. Ostin ne aikanaan tehdäkseni tyttärelle joululahjaksi jonkun hulvattoman liivin, mutta onneksi jäi tekemättä. Olisi ollut ihan mahdoton tekele. Nyt siitä tulee ihan kelpo kaulaliina.