Jotta elämä ei ihan pelkästään menisi puikkojen heilutteluksi, tein keskeneräisiä töitä, tällä hetkellä siis sukkasatoa, varten tilkkuillen säilytyspussukan. Oli ihan pakko, kun keskeneräiset neulomukset unohtuu nojatuolille, josta Ukko niitä sitten kantelee.

                 1880682.jpg

Korkeutta siunaantui n. 30 cm ja ympärysmittaa n. 68 cm. Pussukassa on kolme 16 neliöstä koostuvaa sinistä blokkia. Pieni neliö on 4x4 cm. Jokaisen sinisen blokin sivuilla on roosa kolmio.

            1880683.jpg

Pussukassa on oltava ylhäällä kiristysnauha, jotta sieltä ei ihan helposti saa otettua mitään.

Tänään olen Ukon hoitajana, kun hän oli aamulla pienessä leikkauksessa ja tarvitsee nyt erityistä huolenpitoa. Ukolla oli vasemman silmän yläluomessa kasvain, joka tänään poistettiin. Aika hurjan näköisenä hän nyt nukkuu kaulurin kanssa meidän sängyssä. Kun menin hakemaan Ukkoa tuolta eläinlääkäriasemalta, hän oli saanut pienen herätyspiikin ja sen voimin käveli autoon. Kotona hän tovin yritti päästä kaulurista eroon, mutta nukahti sitten uudelleen. Lääkärin mukaan saattaa nukkua myöhään iltaan asti. En viitsityt ottaa valokuvaa, jottei potilas herää salaman räpsähdykseen. Sen sijaan laitan muutaman kuvan joltain aiemmalta päivältä. Kävimme silloin Ukon kanssa katsomassa tuossa lähellä olevaa auringonkukkapeltoa. Se on pituudeltaan varmaankin 400 metriä ja leveyttäkin on rutkasti. Rakennusvirasto on näitä tänne suunnalle laittanut ihmisten iloksi useampiakin. Aiemmin kesällä oli tarjolla myös hunajakukkaa ja herneitä. Kaikkia sai ihan vapaasti poimia ja syödä, mutta vain omiksi tarpeiksi.

1880688.jpg

Pelto kaartuu tässä oikealle ja kuva on otettu noin puolesta välistä koko peltoa. Ihanan aurinkoinen näkymä, kun tuosta ohi kulkee.

                   1880690.jpg

Ukko toi kotiin yhden kukkasen, minä kolme.