Sain tuossa viimeviikolla meilin Keppihepalta, että olin yksi voittajista hänen bogin synttäriarvonnassa! Posti toi nopesti palkinnon ja jo kirjekuori oli aivan upea.

DSC_2669.JPG

Kuoresta paljastui pikkuinen kortti ja ihastuttava Ompelijan ensiapupakkaus! Sen sisällä oli neula, hakaneula, nuppiksia, ja mustaa ja valkoista lankaa. Hauska ja tarpeellinen pakkaus. Ja tietenkin se ihana pussukka.

DSC_2670.JPG

Kangas on kaunista ja tukevaa Marimekkoa. Tiesin heti, mihin käyttöön tämä tulee. Keppiheppa oli ommellut pussukan sisään nauhan, jossa on metallirengas. Lisäsin renkaaseen kaksi erillistä pätkää metalliketjua. Toiseen laitoin auton avaimen ja toiseen kodin avaimet. Ne mahtuvat hyvin pussukan sisälle, kun avaimet on taskussa tai laukussa.

DSC_2671.JPG

Noin miljoona kiitosta Keppihepalle!

Itse en ole ommellut mitään, paitsi kahta tuolinpäällystysjuttua, joista en edes halua puhua mitään. Sen sijaan olen ihan koukussa kuntoiluun. Joka aamu Ukko-koiran kanssa lenkkeillessä minun on ihan pakko poiketa tuohon läheiselle urheilukentälle hieman käsivoimailemaan.

DSC_2668.JPG

Ja iltalenkin jälkeen otan kickbiken ja lähden potkimaan! Rakastan tuota vauhtia, kun saa viilettää niin lujaa kuin jaksaa potkia.

DSC_2681.JPG

Ja kaikki kävelylenkit kuljen Avian kengillä. Joko näillä iToneilla tai sitten iShapeilla. Ihan uskomaton juttu, miten kengät voi vaikuttaa niin paljon kävelyn tehokkuuteen.

DSC_2255.JPG

Tänään kävin tyttären luona Tampereella. Mennessä poikkesin Iittalassa ja sehän on niin ihana paikka, että viihtyisin vaikka koko päivän. Kävin Soilin käsityötarvikkeita myyvässä liikkeessä ja ilman näitä kolmea kangaspalaa en voinut lähteä. Eli lienee pakko jotain pikkuhiljaa tehdäkin. Pöllökangas houkutti sympaattisuudellaan ja kun meillä on ne keskustan huuhkajat. Vihreää kangasta tarvitaan aina ja koirakankaassa oli muutamia varsin iloisia tyyppejä. Ihan hyvät perustelut, eikö vain?

DSC_2682.JPG

Tässä samalla tätä kirjoittaessani olen katsonut ja jännännyt Suomi-Slovakia matsia ja Suomi voitti! Nyt soi Maamme-laulu. Hyvä Suomi!

Toivotan Hyvää Äitienpäivää tämän tyttäreltä saamasta ruususta ottamani kuvan kera.

DSC_2680.JPG 

PS. Syyringillä on jälleen näyttely. Tällä kerralla Helsingissä Paavalin kirkolla toukokuun 25. päivään asti. Näyttely on auki ma-to klo 11-15 ja seurakunnan tapahtumien yhteydessä.