Aurionkoa oli koko loma täynnä ja en juuri käsitöinä jaksanut tehdä. Mökillä kun ei ole ompelukonesähköä, on ne vähäiset käsityöt olleet neulomuksia ja virkkauksia ja aurinkovärjäilyjä. Yhden perspitsan sain valmiiksi, yksi on  kesken, samoin on villasukatkin kesken. Pelkäsin, että puikot syttyy tuleen kesken kaiken ; )

DSC_2115.JPG

Aurinkovärjättyä tuli melko paljon kankaita ja tehtyä kaikenlaisia kokeiluja. Joistain tuli ihan kamalia ja joitain kokeiluja luulen pystyväni käyttämään johonkin.

DSC_2154.JPG

Harsojen värjäystä kokeilin ensimmäisen kerran.

DSC_2153.JPG

DSC_2156.JPG

Saman kankaan toinen puoli

DSC_2157.JPG

Tästä kesästä jää kyllä päälimmäiseksi mieleen kuumuus ja ampiaiset. Niitä pieniä pirulaisia oli joka paikassa. Selvisin vain yhdellä pistolla, mikä on aika ihme. Kuulun niihin, jotka huitovat heti, kun ampiainen lähestyy. Näissä kukkasissa niitä pyöri aamusta iltaan ja näitä on kukkapenkissä todella paljon.

DSC_2128.JPG

Tämä pikkuinen kukka hämmästytti meitä. Ei tiedetty mikä se on ja mistä se on tullut tuohon pihakivetykselle. Korkeutta ei ole kuin reilu 10 senttiä ja kukinnot näyttävät suhteettoman suurilta.

DSC_2151.JPG

Savuinen kaupunki, onneksi ei ollut sitä kamalaa katkua. Edellisvuotiset Venäjän metsäpalot toivat savun lisäksi pahanhajuista kitkerää katkua.

DSC_2113.JPG

Kuivuus vai joku nakertelijako on tehnyt lehteen hienon pitsikuvion.

DSC_2114.JPG

Lomat on nyt loppu ja arki alkaa, mikä onkin tosi kivaa!