Sain Villapallolta tämmöisen merkin!

kreaterblogger.jpg

Kiitokset hänelle!

Aiemmin Tiitsa on haastanut minut vastailemaan tämmöiseen meemiin.

Meemin säännöt:
1. Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen

Vastaavan englanninkielisen haasteen sain jo viime vuona joltakulta, vaan en muista keneltä ja nyt vastaan tässä yhteisesti molempiin.

1. Olen maailman huonoin vastaamaan mihinkään tällaiseen.

2. Illan tulen piristyn ja inspiroidun tekemään kaikenlaista. Aamuisin on vähän vaikeaa tuo sängystä poistuminen. Valoisuus ei haittaa aamunukkumista yhtään, auringon paisteessa on ihana nukkua.

3. Aamuisin, sitten kun olen valmis, on tosi kivaa kävellä koiran kanssa ilmasta riippumatta. Siinä voi samalla ajatella ihan mitä vaan tai olla ajattelematta. Yleensä teen aina jotakin ja tämä aamulenkki on sellaista "lepoaikaa" jolloin en tosiaankaan tee yhtään mitään. Tuuletan vaan aivoja. Tosi tuulettuneeksi tulee kunnon myrskyssä kun sataa, tuulee ja ukonilmoista nautin erityisesti.

4. Joka ilta minun pitää lukea iltasaduksi itselleni joko kirjaa tai jotain lehteä ennen nukkumista. Luen myös saunassa. Joskus ehdotan saunomista ihan vaan sen takia, että on tullut joku hyvä lehti, jotan haluan saunassa sitten lueskella. Tykkään lukea dekkareiden ja historiallisten romaanien lisäksi vaikka Muumikirjoja.

5. Rakastan merta. En haluaisi asua kaukana merestä, en edes järven rannalla. Minusta järvet on petollisia ja katalia, meri taas niin valtava että sitä pitkin pääsisi minne vain. Olen myös kiintynyt tuohon tulevaan naturajokeen, jonka rantateillä nämä aamuiset kävelyt tapahtuu. Olisi kivaa, jos vedet ei jäätyisi talvisin. Vapaat vedet on niin mielenkiintoisia ja upeita. Tahtoisin kanootin tai edes joskus saada itsestäni sen verran irti, että vuokraisin tuosta joelta semmoisen ja meloisin jonnekin.

6. Optimistina en usko, ettenkö osaisi mitä vain ; )  Kaikki riippuu siitä huvittaako vai ei ja se on ihan eri asia kuin osata. Tarkoitan tietenkin tekemistä. Eihän kukaan osaa kiinaa puhua, vaikka kuinka huvittaisi. Innostuvana ihmisenä tahdon tehdä aina uusia asioita ja siksipä monta vanhaa juttua on jäänyt kesken. No ei ne minua harmita, ne keskeneräiset. Ylipäätään elämä on niin älyttömän mielenkiintoista, jokainen päivä on kuin uusi maailma. Koko ajan tulee vastaan mielenkiintoisia ihmisiä, asioita ja opittavaa. En ymmärrä ollenkaan ihmisiä, jotka sanovat, että ei ole mitään mielenkiintoista tekemistä. Minulla on. Välillä tuntuu, ettei aika riitä kaikkeen, mutta eihän se niin ole. Aikaahan on ihan mielettömästi, sitä vaan kuluu koko ajan, mutta edessäpäin sitä on lisää vaikka kuinka paljon.

 Just niin, on kamalan vaikeaa alkaa vastata tälläisiin juttuihin, mutta kun vauhtiin pääsen niin voisin tältä istumalta kirjoittaa vaikka huomis aamuun asti melko päätöntä pulinaa.

Minä en laita meemiä eteenpäin, mutta jos tunnet vastustamatonta halua vastata, niin tee se ihmeessä. Ei tämä nyt niin paha ollut Hymy