Jep, niin siinä kävi, että sain tänään valmiiksi sen viinitalon, joka on nuissa keskeneräisissä. Tältä se nyt näyttää.

                                   655999.jpg

Entiseen tapaan portaiden alla on se hanikka, josta sitten viiniä voi lorotella lasiinsa. Portaat on ommeltu vain yläreunasta kiinni taloon, joten niitä vain nostetaan, että päästään käsiksi hanaan. Savupiipun narusta mökkiä voi kantaa tai laittaa vaikka roikkumaan. Naru on kiepsautettu viinilaatikon kantokahvaan. Talo on hyvin lämpöeristetty, joten jäähdytetty viini säilyy siellä viileänä hyvin.

                               656001.jpg

Tähän taloon tein ikäänkuin ravintolan. Jotkut tanssivat...

                                656004.jpg

... ja toiset istuvat pöydässä odotellen mahdollista tanssittajaa.

                     656005.jpg

Tässäpä on paremmat värit. Kamalan vaikeaa tuo kuvaaminen, ikinä ei tule sen värisiä kun oikeesti ovat. Pitäisi kai lukea kameran käyttöohjeetkin, joskus. Olen enemmän tavallisten kameroiden käyttäjä kuin digien. Tämänkin olen valittanut jo varmasti monta kertaa :(

Sain tehtyä muutaman olutcoolerinkin. Edelleen majakoita, vaikka muutakin on suunnitteilla. Näissäkin värit hieman sinnepäin.

            656008.jpg

Viime viikonloppuna näille olisi ollut käyttöä, kun oli niin kuumaa ja kaljat jäähtyi nopeaan. Ja ampiaiset aina yrittää mennä kaikkiin juomiin. Minullahan ei ollut mitään hätää, koska ensimmäinen cooleri on ollut henkilökohtaisessa käytössä heti ilmojen lämmettyä. Niin ja silloin talvella estämässä oluen jäätymisen ulkojutuissa.