luin jo aikaa sitten ostamastani kirjasta The Quilted Object. Ystävällinen Aira Rapakon takaa toimitti minulle tuota tavaraa sekä sen käyttöä käsittelevän kirjan. Jotenkin sen käyttö on vaan jäänyt, mutta mökille otin muutaman A-4 mukaan ja värjäilin kokeeksi. Lutraduria voi myös silittää, ommella, leimailla, painaa ja sille voi myös tulostaa. Sitä on eri paksuuksia. Minun pakkauksessa oli sekä vahvaa että keskipainavaa.

DSC_2172.JPG

En ollut suunnitellut mihin noita värjäilyjä käyttäisin ja ensin onkin hyvä tehdä pieniä kokeiluja kuten kortteja. En saanut aikaan kuin yhden. Tausta on värjätessä syntynyttä sottakangasta. Muut kuuta lukuunottamatta ovat tuota lutraduria, joka osoittautui mukavaksi materiaaliksi. Idean korttiin sain tuosta mainitsemastani kirjasta. Siinä on paljon kaikenlaista mielenkiintoista.

DSC_2169.JPG

Tähän korttiin kokeilin värjäämiäni harsoja.

DSC_2171.JPG

Tässä kortissa on hieman edellisestä kortista jääneitä harsonpaloja, työpöydällä pyörinyt langanpätkä ja muutama valmis kukkanen.

DSC_2170.JPG

Jotenkin on ollut niin paljon muuta tekemistä, ettei ompelukoneella ole juuri ehtinyt istua. Ja kun on pitkä tauko takana, on se aloittaminen aina vaikeaa.