Tuolla Eijan blogissa on kännykkäpussikilpailu, jonne minäkin lähetin kuvan omasta tekeleestä. Ja lähetin vielä ajoissa, mutta tekemääni pussukkaa ei kuitenkaan kisassa ole. Maanantaina laitoin uuden sähköpostin, jossa kummastelin, miksi en päässyt mukaan kilpailuun. Ei ole tullut vastausta. Osoite ainakin on oikein. Minne lie hävinnyt molemmat viestit. No siitä viis, viritän tässä sitten oman kilpailun kahdella kännykkäpussilla. Kaikki kommentoijat ovat mukana kisassa ja palkintona on se kännykkäpussi, kumpaa pidät parempana. Helppoa kuin mikä.

Valitse joko musta

DSC_2478.JPG

tai mökki

DSC_2479.JPG

Kestäköön kisa vaikka sunnuntaihin klo 20 asti. Sen jälkeen laitan pussukoiden äänet omiin nippuihin ja arvon molemmille uudet omistajat. Siellä toisessa kisassa palkitaan eniten ääniä saaneet pussukoiden tekijät tosi hienoilla palkinnoilla. Niin täälläkin. Ajattelin, että eniten ääniä saaneen pussin tekijä voittaa vaikka uudet farkut ja toiseksi tulleen tekijä saa jotain hyvää suklaata. ; )    jos farkut ei ole ihan kamalan kalliit. 

Eli kommenttiin ilmoitat valintasi ja olet mukana. Jos sinulla ei ole blogia, niin laita sähköpostiosoitteesi, se ei näy julkisesti.

 ps. Eija ei ollut saanut sitä minun meiliä, mutta ei se haittaa, ensi kerralla pitää olla nopeampi.