Sain joskus aikoja sitten Kvilttaajalta ison kasan pieniä kangaspalasia. Ne oli leikattu noin 2 x 2" kokoisiksi ja väreissä löytyi koko kirjo. Hieman niitä olen silloin tällöin johonkin käyttänyt ja nyt iski hirveä himo saada aikaiseksi jotain punaista. Ehkä tuo pikkuhiljaa lähestyvä Joulu on saanut sen aikaan. Tai nyt voi tuntua, että pikkuhiljaa, mutta oikeasti se vyöryy päälle hirveällä vauhdilla!Paloista syntyi pieni, 66 x 83 cm, kokoinen peite. Tässä on käytetty vanunakin jämäpalaa. Jostain kaukaisesta menneisyydestä minulle oli jäänyt semmoista polyesterivanua ja se sattui olemaan juuri sopiva pala tähän peittoon. Nykyään kääytän joko puuvilla- tai villavanua. Pieniä paloja on 300 kpl. Ompelin ensin  5 x 5 kappaleen blokkeja. Koska palaset eivät olleet ihan saman kokoisia, eivät kulmat osu kohdilleen. Se tekee koko pinnasta eloisan, mielenkiintoisen  ja hieman rouhean.


 

Tästä kuvasta näkee, miten pikkuiset palat menevät ihan hurlum hei. Tikkasin peitteen vapaatikkauksella piirrellen kukkasia. Jos oikein tarkasti katsoo, niin kukkasen saattaa nähdä.

Elma messuilla pyöriessä kävin tietetnkin treffaamassa Tilkkutarhan Minnaa. Olin hillityllä päällä kankaiden suhteen, mutta muutamaan ihastuin niin, että mukaan lähtivät. Ja semmoisen Macaron kukkaron tarvikepaketin hankin myös. Minna kysäisi, aionko pitää joulukalenterin blogissani. Tarkoitus on pitää ja suunnitelmiakin jo on. Vain toteutus puuttuu. Rauhallisuus kangashankinnoissa johtuu osin siitä, että menen ensi viikolla jo perjantaina Tampereen kädentaitomessuille. Odotan, että sieltä saan kassikaupalla ideoita ja inspiksiä ja tapaan paljon paljon kivoja ihmisä.