... käsityöt ovat olleet villapainotteisia.

Huovutin pesukoneessa yhden löytövillapaidan ja siitä syntyi pieni pyöräilylaukku. Malli on virolaisesta Käsityöstä.

DSC_2025.JPG

Kirjoin molemmille puolille villalangalla kukkasia. Vuori on joskus kirppikseltä parilla eurolla ostetusta pussilakanasta. Pidempi sanka vetäistään lyhyemmän läpi, laukku keikkumaan käsivarrelle ja sitten pyöräilemään!

DSC_2026.JPG

Hihasta tein pienen kukkaron ja koristelin villalangoilla. Vuori on samaista pussilakanaa.

DSC_2028.JPG

Toiselle puolelle en jaksanut enää tehdä noita kukkia, kun muutenkin ne oli liian vaikeita minulle.

DSC_2024.JPG

Lintuja on tullut virkkailtua aika paljon. Muutaman täytteeksi laitoin kiven ja roikotusnauhaan verhorissan. Eli niistä tuli pöytäliinan painot.

DSC_2031.JPG

Ukko sai neitokaverin Keminmaalta, mutta ei oikein leikki maistunut. Lieneekö syynä helle vai olivatko vaan niin ujoja. Tämä Pinja 5 v, kantoi koko ajan suussaan apinaa. Oli saanut sen ihan pentuna ja otti nyt mukaan etelän reissulle. Ukko ei oikein keksinyt muuta kannettavaa kuin oman taluttimen. Siinä ne sitten kuljeskeli tavarat suussa toisiaan vilkuillen.

DSC_2041.JPG

DSC_2029.JPG

Ukko on hieman hassu noutaja, kun ei ui. Kahlaa hieman, mutta edes vatsa ei oikein saisi kastua. Rassukka kun kärsi kuumuudesta, laitoin kastelukannun täyteen kaivovettä ja sanoin, että pestään tassut. Kiltisti Ukko seisoi ja minä kaadoin kannullisen viilentävää vettä koiruuden selkään. Vaikutti oikein tyytyväiseltä. Suihkussahan Ukko tykkää käydä. Nyt ei voi päästää koiria edes kahlailemaan, kun rannoilla näytti olevan sinilevää. Niillä on tapana hieman juoda sitä vettä ja myöhemmin nuoleskella tassujaan kuiviksi.

Minun piti tänään (torstaina) mennä siskon kanssa Runebergilla Porvooseen, mutta onneksi lapsuuden ystävä Porvoosta soitti eilen ja sanoi, ettei se laiva torstaisin kulje sinne. Ensi maanantaina oli tarkoitus mennä Mikkeliin, mutta vaihdettiin suunnitelmia ja tänään mennään Mikkeliin ja ensi viikolla Porvooseen.

DSC_2020.JPG

Kauniita ja sopivia päiviä kaikille!