Hieman meni myöhäiseksi nämä arvonnat. Olin taas Tampereella ja siellä vaan oli niin hauskaa, ettei ollut mitään kiirettä kotiin. No nyt on arvat nostettu. Ukko-koira on hyvä arpamestari, mutta nukkui niin suloisesti, etten viitsinyt herättää. Mies sai nyt kunnian nostaa voittoarvat. Mökkiä äänestäneitä oli paljon vähemmän ja siitä kulhosta nostetussa lapussa luki Tarja Tatellun tekeleet-blogista 

Mustaa äänestäneiden joukosta nousi Hannelen Elennah tilkkuilee-blogista nimellä ollut lappu. Koska mustan äänestäjillä oli huonommat mahdollisuudet voittaa kuin vähemmän ääniä saanut mökki, nostettiin mustien joukosta vielä yksi lappunen. Ylimääräisen palkinnon saa Eija Neulaa ja Lankaa-blogista.

Mietin, mikä olisi tämä ylimääräinen palkinto, mutta huomasinkin, että Eija oli tuolla jossain aiemmassa postauksessa maininnut, että punainen kukkaro olisi hänen mieleen. Joten Eijalle laitan tämän pikku kukkaron.

DSC_2455.JPG

Tuhannet kiitokset kaikille osallistuneille. Minusta olisi niin ihanaa antaa vaikka kaikille joku palkinto, mutta se ei käy, se ei kerta kaikkiaan käy, koska minun täytyy mennä ostamaan niitä farkkuja ja sitä suklaata, ehkä.

Oikein hyvää Ystävänpäivää kaikille!

DSC_2483.JPG