Löysin kaupasta heijasinnauhaa, semmoista kapeaa ja novitan puro batik-lankaa. Kumpikin ennestään tuntemattomia.

DSC_1613.JPG

Lanka on 100% akryyliä ja hyvin löyhäkierteistä. Lintujen pyrstöt  tulevat vaivattomasti, kun lanka avautuu lähes itsestään.

DSC_1614.JPG

Muutamaan lintuun laiton heijastinta mukaan. Minusta tuon heijastinnauhan kanssa oli aika hankalaa. Liian takertuvaista.

DSC_1608.JPG

DSC_1605.JPG

Heijastinkukkasen toisella puolella kukka on violetti.

DSC_1604.JPG

Tämä tammitimali on ihan perusvillalangoista tehty.

DSC_1606.JPG

Keskiviikkona olin syystauon jälkeen tilkkutyökurssilla. Oli mukavaa mennä vanhaan, tuttuun porukkaan. Aloittelimme farkkukankaasta "mitä vaan". Minulla ei ollut farkkukangasta eikä huonoja farkkujakaan, joten olin ottanut mukaan "vaiheessa"-laatikosta pari keskeneräistä hirsimökkiblokkia. Niitä jatkoin, vähäsen. Kotona en ole ompelukoneeseen koskenut sitten joulukalenterin ompelusten. Nyt kun on vapaa viikonloppu, saatan ottaa sen esille. Ehkä ommellakin jotain. Mieheltä sain farkutkin silputtavaksi.

Ja pari luontokuvaa. Lapsena himoitsimme jääpuikkoja. Kasattiin lunta korkeaksi kasaksi, että yltäisimme nappaamaan edes pienen pätkän puikosta. Näihin puikkoihin tarvittaisiin korkeat tikkaat tai pieni nosturi.

DSC_1610.JPG

Jääpuikot roikkuvat työväentalon katolta. Talo on korkea, ehkä noin 6 m. Tämä jättipuikko on viikon aikana kasvanut pituutta, mutta ei siihen vielä maassa seisten yllä.

DSC_1611.JPG